Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Lounacom Oy

Tykistökatu 4 B, 5. krs

Werstas, Electrocity

20520 Turku

p. 040 500 5522

info@lounacom.fi

www.lounacom.fi

 

AA-luottokelpoisuusAA-luottokelpoisuus

.fi-välittäjä.fi-välittäjä

 

www-sivut

 

DrupalDrupal

JoomlaJoomla

 
WordpressWordpress

WPBWPB

 

 

 

 

Käytössämme on neljä kansainvälisesti laajassa käytössä olevaa ja arvostettua julkaisujärjestelmää, Drupal, Joomla!, WordPress sekä Parallels Web Presence Builder.

Valitsemme  julkaisujärjestelmistä projektikohtaisesti sopivimman käyttötarkoituksen sekä asiakkaan mahdollisten omien toiveiden ja käytettävissä olevan budjetin mukaan. Kaikista neljästä julkaisujärjestelmästä meillä on hyvät kokemukset niiden yhteensopivuudesta ja toimivuudesta www-palvelimillamme.

Ota yhteyttä myyntiimme, myynti@lounacom.fi, niin katsotaan yhdessä, mikä on juuri sinun yrityksellesi paras ratkaisu!

 


 

 Web Presence Builder

Www-sivujen ylläpito on helppoa Web Presence Builder -julkaisujärjestelmällä.
 
Web Presence Builder sopii erinomaisesti asiakkaalle, joka haluaa itse rakentaa sivut alusta saakka valmiiksi ilman, että tarvitsee kuitenkaan hallita monipuolisempaa teknistä osaamista.

Halutessasi me voimme myös tehdä sivut julkaisuvalmiiksi, jonka jälkeen voit itse ylläpitää sivun sisältöä ajan tasalla.

Julkaisujärjestelmä sisältää vakiona monia tavallisimpia lisäkomponentteja, kuten uutispalstan, kuvagallerian ja lomake-editorin.

 

Katso Web Presence Builderin 3 minuutin esittelyvideo [Youtube.com]:

 

 

     

    Web Presence Builder

 

 

 

 

Helppokäyttöinen tekstieditori

 

 


Drupal

Vaativaan käyttöön suosittelemme Drupal-sisällönhallintajärjestelmää. Drupal on maailmanlaajuisesti yksi kaikkein monipuolisimpia ja käytetyimpiä avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmiä. Drupalin tuhannet erilaiset modulit tarjoavat lähes rajattomat mahdollisuudet monipuolisten ja laajojen sivukokonaisuuksien rakentamiseksi ja ylläpitämiseksi.
 

Monipuolisen sisäänrakennetun käyttäjähallinnan ansiosta Drupal soveltuu hyvin myös intranet ja extranet -sivustojen alustaksi.

 

 

  Drupal